Recuperare date tabletă Android

15 nov. 2017
First Data Recovery
1209

Dispozitive portabile sunt destul de “abuzate”, expuse la diferiți factori de mediu precum apă, praf, căldură etc., alteori pot suferi diferite lovituri sau pot fi folosite necorespunzător. Tocmai portabilitatea acestora le face mai susceptibile la pierderea datelor și, într-adevăr, tabletele și telefoanele sunt statistic printre cele mai solicitate dispozitive pentru recuperarea datelor. Tehnologia ne oferă posibilitatea stocării a tot mai multe date, ele ajungând să fie printre cele mai importante și personale ale utilizatorilor. Cu toate acestea și pe măsură ce se stochează o cantitate tot mai mare de date, cei mai mulți dintre noi NU efectuăm backup-ul periodic recomandat pentru siguranța datelor.

Defectarea tabletei poate duce la pierderea datelor dar totodată șansele de recuperare sunt destul de mari, dacă este adus în timp util într-un centru specializat de recuperare a datelor. Alteori dispozitivul poate fi atât de avariat încât nici nu mai pornește, poate din cauza unei lovituri puternice pe o suprafață dură sau a contactului cu apa. Multe dintre companiile de recuperare a datelor sunt depășite de aceste situații care implică tablete și telefoane cu defecte fizice. Din fericire la First Data Recovery putem să rezolvăm chiar și cele mai grele cazuri datorită experienței și tehnologiilor folosite. Reusim să extragem datele direct de pe cip-urile de memorie ale tabletei și să recuperăm datele de care aveți nevoie, același lucru se aplică și pentru recuperare de date telefon Android.

Recuperare date Android

Platforma Android a fost în continuare dezvoltată și este folosită și pe alte dispozitive. În prezent există Android TV pentru televizoare, Android Wear pentru ceasuri de mână, Android Auto pentru mașini, fiecare cu intefața sa specifică. Sistemul Android este de asemenea folosit pentru notebook-uri, console de jocuri, camera digitale și alte produse electronice.

Deținem cele mai noi generații de instrumente software și hardware pentru recuperarea datelor de pe tabletele Android, dar și de pe telefoane, carduri SSD, SD și MMC, precum și dispozitive de memorie flash monolitică. Majoritatea cazurilor noastre reprezintă un succes, datele reușind să fie recuperate de cele mai multe ori, indiferent dacă tableta Android are defecte logice sau fizice.

Putem recupera datele de la aproape toate tipurile de dispozitive cu sistemul de operare Android precum tablete și smartphone-uri, laptopuri, netbook-uri, smartbook-uri și altele. Recuperăm datele de pe orice tabletă Android precum și toate modelele telefoanelor mobile Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Motorola, Nexus și Google.

Ce date putem recupera de pe tableta Android?

– Contacte
– Poze
– Date salvate în calendar
– Notițe
– Mesaje SMS și MMS
– Înregistrări video/audio
– Email-uri
– Informații de navigare pe internet
– Documente .doc, foi de calcul etc.

Cauzele de pierdere a datelor pe dispozitivele Android

Poze, fișiere, foldere, înregistrări video pot deveni inaccesibile ca urmare a apăsării butonului greșit, în special atunci când este un dispozitiv nou pe care încă nu îl cunoașteți. Instalarea sau dezinstalarea aplicațiilor este o operațiune destul de întâlnită care poate duce la pierderea sau coruperea datelor. Resetarea tabletei la setările din fabrică poate duce la ștergerea tuturor datelor din tabletă sau telefon, aducând dispozitivul la starea lui inițială din fabrică. În acest caz, datele pot fi complet irecuperabile. Un alt punct slab al dispozitivelor mobile este vulnerabilitatea lor la diferite lovituri și la contactul cu apa. Pentru a mări șansele de recuperare păstrând datele în condiții de siguranță, mențineți dispozitivul închis, fără a-l conecta la sursa de alimentare și contactați îndată un specialist în recuperarea datelor.

Informațiile și fotografiile prezentate au rol strict informativ. Pentru o evaluare completă a tabletei Android și recuperarea datelor, apelează la specialiștii First Data Recovery telefonic la 021.313.18.78 sau folosind formularul de contact.