Recuperare date iOS

5 dec. 2018
First Data Recovery
4110

Dispozitivele Apple oferă modalități de organizare și productivitate extrem de intuitive și timp-eficiente pentru utilizatori. Un mijloc facil pentru gestionarea fișierelor importante este sincronizarea iPhone-ului sau iPod-ului cu computerul, creând copii de rezervă prin intermediul serviciului iCloud. În ciuda acestor caracteristici, pierderea datelor încă reprezintă o potențială problemă pentru dispozitivele iOS. Problemele de acces la date apărute brusc, pot avea consecințe serioase pentru utilizatorii Apple.

Recuperăm date de pe telefoane/tablete iOS cu orice defect:

First Data Recovery este remarcat pe piață prin rata mare de succes obținută pentru recuperarea datelor pierdute de pe orice dispozitiv iOS, cu orice defect. Putem recupera poze, videoclipuri, mesaje text și alte fișiere de pe iPhone, iPod Touch, iPod, iPad, iPad Mini și alte dispozitive Apple cu defecțiuni electronice, ecran spart, probleme software, date șterse accidental sau formatate.

→ Recuperare date telefon/tabletă iOS cu date șterse sau formatate
→ Recuperare date telefon/tabletă iOS cu defecțiuni electronice
→ Recuperare date telefon/tabletă iOS cu problemele software / actualizări iOS
→ Recuperare date telefon/tabletă iOS cu defecțiuni în urma contactului cu apă / foc
→ Recuperare date telefon/tabletă iOS cu ecran spart
→ Recuperare date telefon/tabletă iOS care nu pornește

Suntem specializați pe sistemele iOS, oferind cele mai bune opțiuni pentru recuperarea datelor de pe mediile Apple. Experții First Data Recovery lucrează în mod constant cu sistemele de operare iOS, iar cu ajutorul tehnologiilor deținute, recuperarea fișierelor pierdute poate fi o chestiune de doar câteva ore, dacă se optează pentru recuperarea datelor în regim de urgență.

Ce date putem recupera de pe iPhone/iPad?

Contacte
Poze
Date salvate în calendar
Notițe
Mesaje SMS și MMS
Înregistrări video/audio
Email-uri
Informații de navigare pe internet
Documente .doc, foi de calcul ș.a.

Procesul de recuperare a datelor de pe dispozitivele iOS

Diagnosticare

  • Începem fiecare caz prin diagnosticarea dispozitivului, determinând astfel șansele de recuperare a datelor.
  • I se comunică clientului care sunt șansele de succes a recuperării, durata și costul, iar cu aprobarea sa trecem la următoarea etapă: procesul de recuperare
  • First Data Recovery operează și în regim de urgență, astfel că puteți beneficia de serviciul de diagnosticare și recuperare a datelor în 24 de ore din momentul în care am intrat în posesia dispozitivului.

Procesul de recuperare

  • Activitatea de recuperare a datelor se desfășoară în cameră Cleanroom, un spațiu special în care aerul este filtrat astfel încât să nu conțină particule de praf sau alte impurități care ar putea afecta procesul de recuperare.
  • Păstrăm suportul media în starea originală, lucrăm folosind o copie a datelor pentru a le accesa în condiții de siguranță pe tot parcursul procesului de recuperare.
  • Respectăm politica “No Data, No charge”. În cazul în care datele nu pot fi recuperate, nu se aplică nici un cost iar dispozitivul vă va fi returnat.

Predarea datelor

  • Datele recuperate sunt predate pe mediul de stocare ales.

First Data Recovery este probabil singurul centru de recuperare a datelor din Romania care este echipat corespunzător și are cunoștintele necesare în ceea ce priveste recuperarea datelor de pe telefoanele mobile și tablete iOS. Contactează-ne pentru o diagnosticare gratuită, folosind formularul de contact.

Ai un telefon Android sau o tabletă Android?