Recuperare date iPhone – Eroare 14/boot-loop

17 iun. 2021
Ciocoiu Ionut
938

O problema comuna a utilizatorilor de dispozitive apple iphone este intrarea in modul boot-loop (sigla apple pentru cateva secunde, ecran negru cateva secunde, repetandu-se pantru totdeauna). Incercarea de recuperare in iTunes esueaza si conduce invariabil la mesajul eroarea “14”.

CE CAUZEAZA EROAREA 14?

Solutia propusa de fabricant este relativ simpla: conectarea la iTunes si resetarea telefonului. Dar, in situatia in care nu a fost achizitionat spatiu de stocare suplimentar in iCloud, acest lucru este sinonima cu pierderea datelor existente in acel moment pe dispozitiv (poze cu cei dragi, notite, contacte, etc.).

Motivele blocarii telefonului in acest mod nu sunt intotdeauna clare iar explicatiile fabricantului sunt ambigue. Din experienta noastra am dedus ca cel mai intalnit motiv este atingerea pragului superior al spatiului de stocare al memoriei interne NAND (un tip de memorie flash non-volatila – insemnand ca informatia va fi stocata si atunci cand memoria nu este alimentata – folosita in multe dispositive comune:  stick-uri USB, SSD-uri, playere audio-video, camere digitale, telefoane mobile, etc.) concomitent cu un update de iOS care nu poate fi efectuat complet si/sau restartarea dispozitivului.

RECUPERARE

Echipa First Data Recovery a reusit implementarea unei solutii tehnice care asigura in marea majoritate a cazurilor recuperarea datelor in proportie de 100%.  Pentru mai multe detalii, in cazul in care va regasiti intr-o astfel de situatie, nu ezitati in a lua legatura cu echipa noastra folosind datele de contact prezente pe site-ul www.e-recuperaredate.ro.

SFATURI

Inainte de a va gasi in situatia mai sus descrisa, atunci cand dispozitivul iPhone va notifica “Stocare aproape completa” ar trebui sa va determine să eliberați spațiu, făcând backup pentru date și ștergerea articolelor de date din stocarea locală. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să încărcați elementele de date importante de pe iPhone pe un computer local. Si apoi ștergeți din iCloud. De asemenea, puteți șterge câteva aplicații neimportante.