Diagnosticare gratuită Hard Disk

19 apr. 2017
First Data Recovery
495

Procesul de recuperare a datelor este unul destul de complex iar defectele care pot apărea la un dispozitiv de stocare sunt de asemenea numeroase – citește mai multe despre recuperare de date de pe HDD-uri cu orice defect.

Prin urmare, datorită complexității procesului de recuperare și a multitudinii de defecte care pot apărea la un HDD, precizarea cu exactitate a costului și duratei recuperării de date este dificilă fără o examinare în prealabil a dispozitivului. Totuși, o precizare estimativă de preț se poate face telefonic, pe baza informațiilor prezentate de dumneavoastră.

La First Data Recovery etapa diagnosticării este complet gratuită și doar în urma identificării defectului vom putea trece, cu acordul dumneavoastră, la recuperarea de date.

Diagnosticarea dispozitivului se realizează de obicei pe loc! În doar câteva dintre situații poate dura de la câteva ore și până la 24 de ore. La final, veți fi contactat de un reprezentant pentru a vi se prezenta detaliile despre recuperarea datelor.

„No Data No Charge” în procesul de recuperare date

No data no charge este un serviciu oferit de catre unele centre de recuperare, dedicat clienților. Noi l-am îmbunatățit după cum urmează “Dacă nu recuperăm datele de care aveți nevoie, nu plătiți nimic”. Chiar și în situațiile în care s-au alocat mai multe ore pentru recuperarea datelor și s-au recuperat o mare parte din datele pierdute dar nu și cele dorite de dumneavoastră, nu veți plăti nimic. Nu percepem costuri ascunse. Costul final vă este prezentat după diagnosticarea gratuită și înainte de a începe procesul de recuperare. În plus, dacă vă răzgândiți și nu mai doriți recuperarea datelor, aveți posibilitatea de a ridica dispozitivul fără a plăti nici o taxă.

Cotația de preț în recuperarea de date

Contactați-ne telefonic sau folosind formularul din pagina de contact, descrieți-ne defectele Hard Disk-ului dumneavoastră și noi vom încerca să vă transmitem un preț estimativ și durata necesară recuperării datelor. Costurile finale și durata exactă necesară recuperării de date le puteți afla doar după diagnosticarea dispozitivului.

Apelați cu încredere la echipa First Data Recovery.