Ce hard disk/ssd extern să alegi în 2018

16 feb. 2018
First Data Recovery
1859

Să ai un hard sau un ssd extern la îndemână atunci când ai nevoie de un spațiu suplimentar de stocare, poate fi un lucru bun mai ales dacă pc-ul tău are o configurație mai slabă din acest punct de vedere. Căutările pentru alegerea unei unități Hard Disk externe care să se potrivească nevoilor tale dar și să îndeplinească câteva aspecte privind calitatea se dovedesc a fi cronofage (consumatoare de timp), așa că vă oferim câteva ponturi pentru a vă ajuta să începeți.

Hard Disk extern Western Digital My Passport

Dacă sunteți în cautarea unui Hard Disk extern ușor și compact, merită să luați în considerare Western Digital My Passport. Este un dispozitiv relativ mic cu un design modern, disponibil în șase culori diferite și folosit pentru a salva poze, muzică, filme și orice alte fișiere. Poate fi transportat și depozitat cu ușurință, fiind un hard rezistent la șocuri și fiabil pe termen lung. Memoria de stocare este disponibilă între 1TB și 4TB, iar conectivitatea USB 3.0 permite un transfer rapid al datelor. Hard Disk-ul Western Digital My Passport include opțiunea de protejare a datelor cu ajutorul unei criptări hardware AES 256-bit. Acest hard disk extern poate fi vizualizat AICI.

Hard Disk extern Seagate Backup Plus Slim

Acest dispozitiv extern de stocare are o grosime de doar 1,21 cm fiind aproximativ de mărimea unui portofel, astfel nu vei avea probleme să-l transporți în geanta de umăr sau chiar în buzunar. Seagate Backup Plus Slim este unul dintre cele mai bune HDD-uri dacă ne raportăm la preț-calitate. Este disponibil la capacități de 1TB, 2TB, 4TB și 5TB și vine în patru culori diferite pentru ca fiecare să aleagă ceea ce i se potrivește. Conectarea la calculator se realizează prin USB 3.0 care asigură o viteză rapidă de transfer, fiind compatibil și pentru port USB 2.0. Seagate Backup Plus Slim este un dispozitiv fiabil, ușor de folosit și transportat care poate fi folosit pentru backup-ul datelor, stocarea de muzică, filme, fotografii și chiar jocuri (compatibil cu PlayStation 4 la versiunile de soft 4.5 și mai recente). Mai multe detalii despre produs puteți vedea AICI.

Hard Disk extern Western Digital My Book Desktop

Dacă portabilitatea nu este ceea cauți la un hard disk, ci mai degrabă îți dorești un dispozitiv potrivit pentru birou, cu o capacitate mare de stocare pentru a-ți păstra datele în siguranță și a le accesa oricând este nevoie, Western Digital My Book Desktop poate fi o alegere bună. Cu un design minimalist, 6 culori disponibile în funcție de preferințe și dimensiuni care permit așezarea lui pe birou fără să deranjeze, WD My Book are o capacitate de stocare de până la 8TB. Este un dispozitiv cu alimentare proprie și, asemenea HDD-ului WD My Passport, include aceeași opțiune de protejare a datelor prin criptare. Poti vizualiza produsul AICI.

SSD portabil Samsung T5

În cazul în care criteriul de selectare a memoriei externe potrivită nevoilor tale este rapiditatea, atunci cu siguranță vei dori să iei în considerare SSD-ul extern. Mai exact, vorbim despre Samsung T5 solid-state drive(SSD), un dispozitiv compact, gata pentru a transfera și salva fișiere de dimensiuni mari, clipuri video 4K, fotografii de înaltă rezoluție la o viteză de aproape 5 ori mai mare față de clasicul hard disk. SSD-ul portabil Samsung T5 poate fi ușor de transportat și depozitat datorită micilor dimensiuni și este disponibil la o capacitate de 250GB, 500GB, 1TB sau 2TB. Conexiunea se realizează prin portul USB-C pentru transferuri ultra-rapide și USB-A (USB 3.1 Gen 2). Acest SSD poate fi ideal pentru persoanele care sunt dispuse să crească bugetul în schimbul unui dispozitiv performant din multe puncte de vedere. Mai multe detalii despre SSD-ul portabil Samsung T5 AICI.