Servicii recuperare date în regim de urgență

3 aug. 2017
First Data Recovery
684

Diagnosticare pe loc și recuperarea datelor în doar câteva ore

Dacă vă confruntați cu o problemă urgentă de pierdere a datelor, First Data Recovery oferă serviciul gratuit de diagnosticare și recuperarea datelor în mai puțin de 24 de ore. Apelarea la un centru specializat, dotat cu experți și aparatura necesară, este cea mai bună alegere deoarece face procesul de recuperare mult mai rapid, sigur și ușor.

Erori de Hard Disk, fișiere inaccesibile, defecțiuni ale sistemului de operare, defecte mecanice, defecte logice, coruperea datelor, ștergerea accidentală a fișierelor, unități flash USB defecte, defecte fizice, Hard Disk deteriorat sau avariat, indiferent care este motivul pierderii datelor, vă punem la dispoziție servicii complete pentru recuperarea datelor. Standardele serviciilor noastre din punct de vedere al calității, performanței, fiabilității și promtitudinii se numără printre cele mai bune. Cu ajutorul echipei noastre calificate, tehnologia de ultimă oră și laboratorul avansat, putem rezolva chiar și cele mai extreme situații de pierdere a datelor și asigurăm recuperarea completă a acestora, în cel mai scurt timp.

Suntem echipați pentru a soluționa orice proces de recuperare a datelor

Fie că aveți nevoie de recuperarea datelor de pe o unitate internă / externă de hard disk, recuperare RAID, recuperare baze de date SQL, recuperare de date de pe server, recuperare de date pe computer Mac, recuperarea sau repararea unei unități flash USB, recuperare SSD sau recuperare foto de pe un card SD, la First Data Recovery putem recupera datele de pe orice sistem și orice volum de date. Inginerii noștri au o vastă experiență în toate configurațiile RAID, sistemele Linux și UNIX, serverele multi-disc, sistemele NAS și SAN și toate celelalte suporturi media.

Recuperare date de pe orice interfața Hard Disk – IDE, ATA, EIDE, SATA, eSATA, SAS, PCI-Express SSD, SCSI, iSCSI, Fiber Channel și toate celelalte.
Recuperare date de pe orice configurație RAID – Experții în recuperarea RAID de la First Data Recovery pot restaura și recupera datele dvs. indiferent de tipul configurației RAID pe serverul / computerul dvs., inclusiv RAID 0, RAID 5, RAID 1, RAID 10, RAID 6, RAID 50, RAID 01 și toate celelalte niveluri ale raidurilor.
Recuperare date de pe orice sistem de operare – Specialiștii de recuperare de date vă pot recupera datele indiferent de tipul de sistem de operare care rulează pe suportul media (server, laptop, computer desktop), inclusiv: Microsoft Windows, Dos, Mac OS, IBM, AIX, HPUX , Sun Solaris, Novell, Unix și Linux sau orice alt sistem de operare pe care îl utilizați.
Recuperare baze de date – recuperăm baze de date pierdute, inaccesibile și corupte, de orice fel, inclusiv baze de date proprietare exclusiv organizației dvs. – Microsoft Access, Oracle, Sybase, SQL Server, Exchange Server, DB2, MySQL, Postgres, Informix și toate celelalte.
Recuperare date de pe orice server – Exchange Server de recuperare de date, Mail Server, Virtual Server / Machine.
Recuperare date dispozitive cu orice defect fizic – capete deteriorate, probleme circuite electrice, motoarele defecte și multe altele.
Recuperare date HDD – sunetele neobișnuite indică, de obicei, unele eșecuri fizice. În astfel de situații, opriți computerul imediat, pentru a preveni pierderea ireversibilă a datelor.

Recuperare de date sigur și rapid – CLEANROOM 100

Dacă, din orice motiv, unitatea Hard Disk trebuie deschisă și dezmembrată, camera specială CLEANROOM 100 oferă protecție completă împotriva prafului și a substanțelor din aer. Lucrul în interiorul unei încăperi de tip CLEANROOM este unul dintre cei mai importanți factori atunci când se efectuează reparația / recuperarea Hard Disk-ului. De ce? Pentru că, chiar și cea mai mică particulă de praf poate afecta datele dumneavoastră de pe Hard Disk. În cazul în care o particulă de praf se așază pe unul dintre platanele unității de disc sau în timp ce capetele de scriere sunt în mișcare, există riscul ca datele să fie compromise.

Putem recupera datele pierdute de pe Hard Disk-uri stricate, inclusiv de pe cele deteriorate în urma contactului cu apă sau foc, precum și alte dispozitive de stocare a datelor. Metodele noastre, studiate și testate, au ajutat zeci de utilizatori de calculatoare, studenți, profesioniști din domeniul IT, companii și organizații din diverse industrii să-și recupereze datele pierdute.

Datele dintr-un dispozitiv se pot pierde din mai multe motive, iată care sunt acestea:

– Eroare hardware.
– Transferul datelor dintr-un hard disk vechi într-unul nou.
– Oprirea necorespunzătoare a computerului / serverului / laptopului.
– Coruperea firmware-ului.
– Eșuare Drive
– Eșuare capete de citire HDD sau alte defecțiuni mecanice
– Supratensiune, întrerupere de electricitate și alte probleme asemănătoare
– Erori umane
– Ștergerea accidentală a fișierelor.
– Malware Damage and Viruses.
– Corupere software
– Erori de configurare
– Deteriorare în urma contactului cu apa
– Deteriorare în urma contactului cu foc, expunere la căldură puternică, incendiu etc.
– Dezastre naturale ș.a.

Echipa First Data Recovery specializată în recuperarea de date, pot recupera datele de pe orice Hard Drive, indiferent de producător sau brand, precum: Seagate, Samsung, Fujitsu, Hitachi, Toshiba și altele. Se pot recupera orice tipuri de fișiere inclusive fotografii pierdute, documente Word sau Excel, prezentări PowerPoint, imagini, grafică, fișiere audio, clipuri video etc.