Recuperarea sistemelor de operare

22 mai 2017
First Data Recovery
806

Un sistem de operare (OS) este, pe scurt, un program software care gestionează resursele hardware și face posibilă rularea programelor de calculator. Acestea pot fi, însă, regăsite pe aproape orice dispozitiv care conține un computer – de la telefoanele mobile și console de jocuri video și până la computere ultra-performante sau servere web. Prin urmare, sistemul de operare este o componentă esențială a software-ului într-un sistem informatic iar majoritatea programelor de tip aplicație necesită un sistem de operare pentru a funcționa.

Pentru cei mai mulți dintre utilizatori, sistemul de operare instalat pe calculator nu are o importanță deosebită, acesta fiind deseori reinstalat atunci când a fost compromis de către virusi sau erori diverse. În unele cazuri sunt instalate pe sistemul respectiv programe de contabilitate sau programe specializate pe un anumit domeniu, care nu pot fi reinstalate într-un nou sistem de operare, decât cu mare dificultate și cu riscul pierderii datelor din OS vechi.

În alte cazuri, recuperarea de date individual a fișierelor nu este suficientă. Multe companii folosesc computere și servere cu sisteme de operare specifice, iar atunci când acestea eșuează, consecințele sunt grave. Refacerea unui sistem de operare deteriorat sau pierdut ar putea lua luni de munca și investiții serioase. Majoritatea companiilor de recuperare nu vor încerca să recupereze un sistem pierdut, deoarece există un număr mare de variabile, iar sansele de restabilire a unui sistem de operare pot fi foarte mici fără expertiza potrivită.

Recuperare rapidă a sistemelor de operare

Nimic nu este mai neplăcut decât un eșec al sistemului de operare, iar ziua ta se va transforma într-o căutare frenetică pentru servicii de recuperare rapidă a datelor dintr-un sistem de operare compromis. Nu intra în panică – contactează specialisții First Data Recovery în recuperarea de date dintr-un sistem de operare. Dacă există șansa de a vă recupera datele sistemului de operare, noi putem realiza acest lucru și îl putem face repede!

First Data Recovery oferă servicii de recuperare a datelor dintr-un sistem de operare în cazurile unei defecțiuni a unității fizice sau orice alte scenarii des întâlnite de pierdere a datelor. Experții nostri vor dezvolta o abordare individuală pentru a vă recupera sistemul de operarea și a vă reda datele pierdute cât mai repede posibil. O evaluare vă va informa cu privire la toate costurile, înainte de a vă decide dacă doriți serviciile de recuperare a datelor.

Coruperea datelor și orice alte probleme pot complica procesul de recuperare, mai ales atunci când se realizează recuperarea unui sistem de operare. Prin folosirea unor tehnici sigure de recuperare și prin elaborarea unui plan de restabilire OS pentru fiecare caz în parte, oferim servicii eficiente de recuperare a datelor incluzând și următoarea garanție: dacă nu vă putem restabili sistemul de operare și recuperăm datele de care aveți nevoie, nu plătiți nimic.

Știm cât de importante sunt datele salvate într-un calculator în ziua de astăzi, și ne angajăm să le recuperăm în siguranță în cel mai scurt timp. Echipa First Data Recovery este formată din ingineri specialisți care au acces la cele mai bune echipamente de recuperare a datelor și dețin cunoștințele unor serii tehnici care transforma orice situație viabilă într-o reușită pentru recuperarea sistemelor de operare și a datelor pierdute.

Servicii de recuperare a sistemelor de operare obișnuite:

Recuperare date sistem operare Windows
Recuperarea datelor al acestui sistemului de operare este comun cu cel global folosit Microsoft Windows.

Recuperare date sistem operare Apple/Mac
Platforma Mac are și aceasta problemele ei din care rezultă nevoia de apelare la serviciile de recuperare a datelor sistemului de operare.

Recuperare date sistem operare Linux/Unix
Linux este un sistem de operare gratuit de tip Unix. Chiar dacă codul sursă este extrem de stabil, acest OS poate funcționa necorespunzător și poate necesita servicii de recuperare a datelor sistemului de operare.

Recuperare fișiere pierdute sau deteriorate de pe orice sistem de operare

• Microsoft Windows
• Sun
• Unix
• Mac OS X
• SCO
• Solaris
• Linux
• DOS
• Netware

Indiferent de sistemul de operare instalat datele pot fi recuperate. Totuși acest serviciu este valabil în situațiile în care hard disk-ul s-a defectat din diverse motive. Defectele întâlnite în astfel de situații pot fi: logice, electronice sau mecanice.

Defecte electronice/mecanice: – primul pas este remedierea problemelor electronice și/sau mecanice ale HDD-ului, apoi se realizează o imagine completă a HDD-ului pe un alt HDD. Noul hard disk va putea fi instalat în calculator unde va funcționa la fel ca înainte, el conținând toate datele de pe Hard Disk-ul defect.

Defecte logice: în această situație se vor recuperara toate fișierele compromise sau șterse apoi se va reface tabela de partiții dacă este cazul.

Dacă vă aflați în una din aceste situații și doriți recuperarea datelor și a sistemului de operare, contactati-ne telefonic la 0741.147.761 sau folosind formularul de contact, pentru o cotație de preț!