Recuperarea de date de pe memoriile Monolith (MicroSD, SD Monolith)

29 dec. 2016
First Data Recovery
1093

Stocarea datelor este o știință care a făcut mari progrese în ultimii ani. Flash drive-urile de astăzi pot stoca mai multe date decât reușea un calculator în urmă cu zece ani. Pe măsura ce piața memoriilor stocare flash continuă să crească exponențial, cardurile SD, microSD, microSDHC, dispozitivele Monolith și cardurile flash au devenit dispozitivele principale de stocare a datelor.

În timp ce flash drive-urile tradiționale erau compuse dintr-un micro-controler, unul sau mai multe cip-uri NAND și alte componente electronice, cardurile de tip Monolith au toate aceste componente acum integrate într-un singur cip. Acest lucru permite producătorilor să creeze memorii flash de dimensiuni suficient de mici pentru a se potrivi pe un breloc.

Tot mai multe dispozitive de stocare încep să folosească tehnologia Monolith, dar acest lucru are atât avantaje cât și dezavantaje când vine vorba de pierderea și recuperarea datelor.

Procesul de recuperare a datelor SD și MicroSD Monolith

Serviciile de recuperare a datelor pentru dispozitivele flash Monolith au în general costuri destul de ridicate, iar multe dintre firmele de specialitate evită acest lucru, din cauza complexității și a costurilor implicate. Procesul de recuperare a datelor unui card de memorie Monolith este extreme de dificil, deoarece suprafața din plastic care acoperă cipul trebuie îndepartat cu unelte speciale. Procedeul este unul delicat, în care este nevoie de multă experiență și atenție pentru a nu deteriora circuitele.

First Data Recovery vă pune la dispozitie cei mai pricepuți ingineri în recuperarea datelor de pe carduri SD și MicroSD Monolith, fiind printre singurele centre specializate în acest sens.

Etapele de recuperare date carduri Monolith

  1. Se îndepărteaza cu atenție suprafața din plastic care acoperă cipul

2. Cardul se conectează la placa de circuite pentru a face legătura cu punctele de testare

3. Se lipesc firele cu ajutorul unui microscop

4. Se conectează la cititorul de date și se începe interpretarea memoriei

Avantajele și dezavantajele dispozitivelor Monolith

Avantajele principale oferite de formatul SD / SDHC sunt dimensiunile mici și fiabilitatea cardurilor de memorie. Adoptarea la scară largă a acestui format este un alt avantaj major. Cardurile de memorie SD sunt foarte accesibile, există într-o gamă largă pentru diferite dispozitive și sunt produse de mai multe companii.

Ca orice alt dispozitiv de memorie flash, cardurile SD/MicroSD au o durată de viață limitată iar rescrierile repetate le vor uza devenind, eventual, nefuncționale. În ciuda design-ului cardului SD, acestea sunt destul de sensibile la daune fizice, iar în timp ce sunt rezistente la apă, expunerea prelungită le poate deteriora.

De ce să alegi serviciile First Data Recovery

Recuperarea datelor de pe memoriile Monolith este un process complicat. La First Data Recovery cercetăm și dezvoltăm în mod constant tehnologii noi și existente, pentru a veni mereu cu cele mai bune modalități de recuperare.

Oferim servicii complete de recuperare a datelor de pe memoriile flash microSD și SD Monolith. Oferim cele mai bune soluții pentru recuperarea fotografiilor pierdute precum și orice alte fișiere de pe memoria SD indiferent dacă aceasta este stricată, nu poate fi citită de telefon sau cameră, sau apar erori în care vă spune că acesta trebuie formatat. Alegând serviciile de recuperare First Data Recovery, vă asigurăm că dispozitivul dumneavoastră va fi evaluat în mod corect și că veți primi cele mai complete servicii de recuperare a datelor.

Informațiile și fotografiile prezentate au rol strict informativ. Pentru o evaluare completă a cardului microSD / SD Monolith și recuperarea datelor, apelează la specialiștii First Data Recovery telefonic sau folosind formularul de contact.