Recuperarea datelor din email-uri

17 mai 2017
First Data Recovery
2988

Comunicarea pe internet a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare formidabilă luând diferite forme cum ar fi: chat, forum, rețele de socializare, e-mail, etc. Printre primele forme de comunicare pe internet a fost e-mailul – mesaje private care sunt trimise de la un utilizator către altul sau mai mulți utilizatori, acestea rămânând stocate pe un server (ex.: gmail.com, mail.yahoo.com, etc.) până când destinatarul îl va citi, având mai apoi opțiunea de a-l șterge sau a-l păstra.

Daunele fișierelor au rezultate negative serioase pentru mii de întreprinderi și utilizatori PC, în fiecare an. O arhivă de e-mail deteriorată sau o bază de date coruptă, poate provoca pierderi semnificative în ceea ce privește productivitatea, iar recrearea fișierului efectat nu este întotdeauna o opțiune.

Pentru a facilita accesul la e-mail au apărut numeroase programe care descarcă toate e-mail-urile în propriul calculator, pentru a fi stocate și accesate oricând se dorește, chiar și fără o conexiune la internet. Acestea se salvează în fișiere mari (baze de date) accesibile doar de către programul care le-a creat cum ar fi fișierele *.pst pentru Microsoft Outlook sau fișierele *.dbx pentru Outlook Express. Din păcate aceste fișiere se pot corupe sau dispozitivul pe care sunt stocate se poate deteriora. ATENȚIE – dacă aceste e-mail-uri sau contacte nu sunt stocate pe server, atunci se vor pierde definitiv.

Este posibilă recuperarea datelor din e-mail?

Cu siguranță este posibilă recuperarea datelor din e-mail iar inginerii de la First Data Recovery pot localiza și remedia fișierele corupte din e-mail, restaura baze de date deteriorate și repara orice alt format de fișiere dintre cele obișnuite pentru a vă putea oferi o copie completă a datelor pierdute. Oferim servicii rapide cu o rată de success ridicată și diagnosticare fără riscuri pentru toate cazurile standard de recuperare.

Dispunem de cunoștințele și echipamentele necesare pentru a ajuta proprietarul unei adrese de e-mail să reintre în posesia fișierelor pierdute, fiind înmânate pe CD sau DVD pentru a preveni eventuale pierderi.

Email-urile și contactele pot fi recuperate în oricare dintre următoarele situații:
– Fișiere șterse accidental
– Bază de date coruptă
– E-mail-uri / contacte șterse
– Defecte ale dispozitivului de stocare (logice, electronice, mecanice) ș.a.

Recuperarea email-urilor și a contactelor

Astăzi, majoritatea dintre noi depind foarte mult de e-mailuri, fiind forma principală de comunicare. Indiferent dacă mesajele sunt personale sau se referă la poșta electronica a companiilor sau corporațiilor, pierderile sau ștergerile accidentale a fișierelor din e-mail pot fi de o importanță crucială.

E-mailurile pot fi pierdute din mai multe motive:
– Ștergerea accidentală a e-mailului
– Sistemul de operare a eșuat în urma unei reinstalări sau upgrade iar contul de e-mail este gol
– Oprire sau eroare neașteptată a sistemului
– Fișierele s-au corupt în urma opțiunii “Compact File” sau “Compact All Folders”
– Deteriorarea sistemului prin atacuri malware
– Deteriorarea e-mailurilor aflate în tranzit
– Coruperea fișierelor de pe server
– Fișierele au fost șterse din coșul de gunoi
– Fișiere e-mail corupte
– Coruperea antetului fișierelor DBX, MBX și PST
– Coruperea fișierelor datorită numărului mare de e-mailuri primite sau trimise în Microsoft Outlook
– Scanarea software-ului de antivirus a e-mailurilor primite și trimise poate corupe fișierele

Dacă ați șters în mod accidental un e-mail important sau ați pierdut fișierele dintr-un e-mail, experții First Data Recovery pot recupera datele șterse, deteriorate, corupte, inaccesibile și orice alte fișiere de e-mail de pe orice tip de suport de stocare a datelor.

Putem recupera e-mailurile din orice platformă de e-mail:
– Recuperare Outlook (fișiere PST)
– Recuperare Outlook Express (fișiere DBX)
– Exchange Recovery (OST)
– Zimbra Mail Recovery
– Recuperarea Lotus Notes (NSF)
– Recuperarea Incredimail (IMH)
– Recuperarea Mail Thunderbird
– Apple Mail Recovery
– Eudora Recovery
– Windows Live sau orice alt e-mail bazat pe Web

Ne străduim mereu să oferim servicii de cea mai bună calitate, sigure și rapide, iar dacă doriți recuperarea contactelor sau a e-mail-urilor, trimiteți o solicitare folosind formularul de contact. În plus, oferim diagnosticare gratuită și ne respectăm cu strictețe politica: No Data No Charge.