Recuperarea datelor din email-uri


 

Comunicarea pe internet in ultimi ani a cunoscut o dezvoltare formidabila luand diferite forme cum ar fi chat, forum, retele de socializare, email, etc. Printre primele forme de comunicare pe internet a fost e-mail-ul, aceste mesaje private sunt trimise de la un utilizator catre unul sau mai multi utilizatori, acestea ramanand stocate pe un server (ex:gmail.com , mail.yahoo.com, etc) pana cand destinatarul il va citi avand apoi optiunea de a-l sterge sau de a-l pastra. Pentru a facilita accesul la aceste mesaje au aparut foarte multe programe care descarca toate e-mail-urile in propriul calculator pentru a fi stocate si accesate oricand doresti chiar si fara o connexiune la internet. Acestea sunt stocate in fisiere mari, baze de date accesibile numai de catre programul care le-a creat cum ar fi fisierele *.pst pentru Microsoft Outlook sau fisiserele *.dbx pentru Outlook Express. Din pacate aceste fisiere se pot corupe sau dispozitivul pe care sunt stocate se poate deteriora, si daca aceste e-mail-uri sau contacte nu sunt stocate si pe server atunci ele sunt pierdute definitiv.

Recuperarea email-urilor si a contactelor

Acest serviciu este valabil doar pentru email-urile stocate pe propriul calculator, email-urile sterse de pe servere vor fi pierdute pentru totdeauna. Email-urile si contactele pot fi recuperate in oricare din aceste situatii: fisiere sterse, baza de date corupta, e-mail-uri/contacte sterse, defecte ale dispozitivului de stocare(logice, electronice, mecanice), etc

Daca doriti recuperarea contactelor sau a e-mail-urilor, contactati-ne telefonic la 0741.147.761 / 0766.993.551 sau office@e-recuperaredate.ro pentru o cotatie de pret!
Serviciile site-ului e-recuperaredate.ro sunt disponibile in toata tara:
  • Bucuresti, Timisoara, Iasi , Oradea, Constanta, Craiova
  • Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Satu Mare
  • Bacau, Bistrita, Resita, Tulcea, Turnu Severin, Targoviste
  • Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Cluj-Napoca
  • Arad, Pitesti, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare
  • Buzau, Slatina, Botosani, Ramnicu Valcea